DIrect inschrijven

SUMMER DEALS* bij fit focus!


CRAZY SUMMER DEAL!

Wil jij fit de zomer doorkomen? Dan hebben wij een aantal toffe acties waarmee je helemaal fit de zomer doorkomt! Schrijf je vandaag nog in en maak van deze zomer jouw actiefste seizoen ooit!

 

3 Zomermaanden Onbeperkt Sporten met 50% Korting!
Jongeren 16 tot 23 jaar:
Van € 122,00 voor € 61,00

Volwassenen vanaf 23 jaar:
Van € 199,00 voor € 95,00


Let op: Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2024

2 Zomermaanden Onbeperkt Sporten met 40% Korting!
Jongeren 16 tot 23 jaar:
Van € 81,00 voor € 49,00

Volwassenen vanaf 23 jaar:
Van € 132,25 voor € 79,00

Let op: Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus 2024

 

12 Maanden Abonnement: Gratis Zomer Sporten!
Sluit nu een jaarabonnement af en sport gratis tot 1 september!
Het jaarabonnement gaat in op 1 september. Tot september sport je dus gratis!


HIIT THE SUMMER!

50% korting op 3 maanden HIIT the Club!
Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2024

Ben je al op de hoogte van HIIT the Club? De kwaliteit van Personal Training met de fun van groepstraining en met maar één doel: jouw zomerdoel! En met deze zomeractie sport je de eerste drie maanden met 50% korting!

Tijdens deze revolutionaire workout combineren we een unieke lichtshow met de beste muziek om de ultieme club vibe te stimuleren. Daarbij focussen we ons tijdens de training op jouw persoonlijke hartslag in de juiste hartslagzone, zodat jij traint voor het maximale resultaat. Een perfecte manier om de zomer te overbruggen tijdens bijvoorbeeld de seizoenstop of om eens iets nieuws te proberen!

Maak daarnaast gebruik van het volledige groepslesaanbod. Je krijgt bovendien persoonlijke begeleiding en je kunt zelfs een persoonlijk trainingsschema voor je laten maken. Oh, en na iedere HIIT the Club workout staat er een heerlijke herstelshake voor je klaar!

 

*Voor beide acties geldt de voorwaarde dat je minimaal 3 maanden geen lid bent geweest om gebruik te kunnen maken van deze actie.

SUMMER DEALS!

Summer Deals

Tof dat je je inschrijft voor onze Summer Deals! Na het versturen van het formulier zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit