• Afvallen bij Fit Focus Venlo

De voedingscoach, persoonlijke begeleiding én langdurig resultaat!

Lukt het jou steeds maar niet om af te vallen, of val je steeds maar weer terug in je oude patroon waardoor je blijft jojoën, ben je alleen maar veel geld kwijt aan dure diëten? Ben je helemaal klaar met constant calorieën tellen? Of wil je gewoon jouw eetpatroon gezonder maken?
Begin dan nu onder begeleiding van een voedingscoach! We werken samen naar een gezonder eetpatroon, dus zonder shakes, poeders of pillen.

Het maken van een plan is zo belangrijk. Wat is jouw doelstelling? Graag helpen wij je bij het realiseren van hiervan. Is dat doel nog zo ver weg, dan maken we kleine tussenstappen. Elke stap is er weer één naar jouw uiteindelijke doel. Zo is het ook voor jou mogelijk om stap voor stap jouw eetpatroon aan te passen en het gewicht te bereiken wat bij jou past.

Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden om jouw doel te bereiken. Het gekozen traject kan, afhankelijk van je zorgverzekeraar, geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico maar wordt betaald uit de aanvullende verzekering.

Ben jij geïnteresseerd om met één van onze voedingscoaches te bespreken wat zij voor jou zouden kunnen betekenen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Focus in Venlo is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en zwemles. Bij Fit Focus ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Voor de begeleiding door een voedingscoach hoef je niet lid te worden van Fit Focus.

Nieuws

 • Maatregelen COVID-19 vanaf 15 oktober

  Vanaf donderdag 15 oktober zijn onderstaande maatregelen van toepas...

  Lees meer
 • Nieuw: EMS-training

  EMS? Trainen met elektrische impulsen?  Vanaf nu ook b...

  Lees meer
Meer nieuws