DIrect inschrijven

Groepslessen >

power lessen

Workouts zijn een manier om je lichaam in vorm te houden en gezond te blijven. Er zijn veel verschillende soorten workouts.

Clubpower

ClubPower® is een zeer effectieve spierverstevigende groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint zorgen ervoor dat je spieren mooier van vorm zullen worden en steviger aanvoelen zonder dat er een kans is op enorme ongewenste spiertoename.
Intensiteit 60%
Spierkracht 80%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 35%

Kettlebell training

Een kanonskogel met een handvat. Hoe gaaf is dat?! De kettlebell wordt gebruikt in functionele en dynamische oefeningen. Het vergroten van je fysieke kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen zijn de basis van de trainingen. Het lijkt moeilijk maar na wat oefenen ga je in grote stappen vooruit en merk je het verschil!
Intensiteit 70%
Spierkracht 80%
Calorieverbranding 60%
Choreografie 35%

Circuittraining

Bij een circuittraining wordt er na elkaar een aantal oefeningen uitgevoerd. Bij de meeste oefeningen wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht als weerstand. De oefentijd per oefening en de pauze tussen twee oefeningen zijn vastgesteld. Binnen de oefentijd probeer je zoveel mogelijk herhalingen te maken. Vooral de conditie en het uithoudingsvermogen van je spieren worden getraind.
Intensiteit 80%
Spierkracht 70%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 40%

Power lessen toch niets voor jou?

Proefles inschrijving