DIrect inschrijven

Groepslessen >

kort & KRachtig

Het doel van Kort & Krachtig is om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke doelstellingen door middel korte intensieve trainingen.

W.O.D.

W.O.D. staat voor Workout Of the Day: een gevarieerde, uitdagende en ontzettend motiverende smallgroup-training waarbij je in circuitvorm tijdens korte intervallen intensief werkt aan uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid. Door de grote verscheidenheid in gebruiksmaterialen zoals kettlebells, powerbags en bokszakken is deze fitnesstraining een beleving vol energie en fun.

Intensiteit 80%
Spierkracht 70%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 70%

Buikspierkwartier

Tijdens het buikspierkwartier werken we aan sterkere buikspieren door verschillende buikspieroefeningen achter elkaar te doen. Secundair train je ook de rug- en andere corespieren. Het is de ultieme aanvulling op jouw fitnessschema.
Intensiteit 40%
Spierkracht 60%
Calorieverbranding 40%
Choreografie 35%

BBB

De BBB workout is een training waarbij de focus ligt op drie essentiële spiergroepen: de been-, buik- en bilspieren. De spieren worden zonder extra gewicht geprikkeld door telkens een flink aantal herhalingen te maken. Daarmee focussen we niet zozeer op de spiergroei, maar op de spierversteviging.
Intensiteit 45%
Spierkracht 45%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 35%

Early Bird Workout

De Early Bird Workout is met 30 minuten een relatief korte, maar intensieve full body workout voor de vroege vogels, die bestaat uit verschillende oefeningen gecombineerd met een korte periode van rust. De oefeningen volgen elkaar in snel tempo op. Kort maar krachtig dus! Ideaal om je in een half uur helemaal op te laden voor de nieuwe (werk)dag.

Intensiteit 95%
Spierkracht 60%
Calorieverbranding 95%
Choreografie 30%

Kort & Krachtig toch niets voor jou?

Proefles inschrijving

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit