DIrect inschrijven

Groepslessen >

Dansante lessen

Een full body workout krijgen door een heel uur lang lekker te dansen op verschillende hits?
Dat is het waar het bij de dansante lessen om draait!

BRN

BRN® staat voor Body u Really Need. Tijdens deze toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles werk je aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. De stevige BRN Workout, waarmee je optimaal calorieën verbrandt, bestaat uit cardio, spierverstevigende oefeningen én core-training voor het versterken van je buik, rug en bekken.
Intensiteit 70%
Spierkracht 60%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 70%

XCORE

XCORE staat voor eXtrme CORE training. Je traint dus voornamelijk je core oftewel je buik en rugspieren. Tijdens deze groepsles op aanstekelijke muziek maak je gebruik van de XCOtrainer, een aluminium buis die deels gevuld is met grit. De workout bestaat uit talloze dynamische oefeningen waarbij de bewegende massa op en neer door de aluminium buis blijft schieten. Door het telkens opvangen van deze beweging worden niet alleen de spiervezels extra getraind maar verbruik je ook een hoog aantal calorieën.
Intensiteit 60%
Spierkracht 70%
Calorieverbranding 60%
Choreografie 55%

Zumba

Zumba is een dans fitness voor iedereen die houdt van fun, aanstekelijke muziek en latin vibes. Tijdens deze intense workout krijgt jouw uithoudingsvermogen een boost terwijl je helemaal niet het gevoel hebt dat je aan je ‘verplichte sportuur’ bezig bent. En wees gerust: je hoeft helemaal geen danser te zijn. Het volstaat dat je kunt opgaan in de muziek en dat je houdt van een goede portie fun. De bewegingen komen vanzelf naar boven.
Intensiteit 70%
Spierkracht 35%
Calorieverbranding 70%
Choreografie 100%

Dansante lessen toch niets voor jou?

Proefles inschrijving

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit