DIrect inschrijven

Groepslessen >

Body & mind

Yoga beperkt de fysieke invloed van stress op je lichaam. Het stresshormoon cortisol in je lichaam daalt, je bloeddruk en hartritme verlagen. Je spijsvertering verbetert en je immuniteit verhoogt.

Club Yoga

Met Club Yoga® werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. De lessen zijn inspirerend en uitdagend en onderscheiden zich op uiteenlopende vlakken van de klassieke yogales, zoals de diversiteit aan stromingen, maar ook de veelzijdigheid van de les. Je leert contact te maken met je innerlijke kracht en vergroot jouw zelfvertrouwen.
Intensiteit 35%
Spierkracht 45%
Calorieverbranding 40%
Choreografie 35%

Yin Yoga

Tijdens Yin Yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Een Yin Yogales heeft daarom ook een relatief rustig karakter. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.
Intensiteit 35%
Spierkracht 40%
Calorieverbranding 40%
Choreografie 35%

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Je traint vooral je rompstabiliteit: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Het uitvoeren van bewegingen gebeurt gecontroleerd en met veel aandacht.
Intensiteit 40%
Spierkracht 35%
Calorieverbranding 40%
Choreografie 35%

Body & mind toch niets voor jou?

Proefles inschrijving

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit