DIrect inschrijven

6 weken kick-start fit!

6 Weken Kick-start Fit


Wil je weer in je sportritme komen, afvallen, fitter worden en alles leren wat bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan is het
6 Weken Kick-start Fit programma iets voor jou!

We starten het programma met een persoonlijk kennismaking waarin we jouw motivatie en doelen in kaart brengen en een lichaamsanalyse maken. Samen stellen we vervolgens een persoonlijk plan op zodat jij kunt gaan vlammen!

Je sport 3x per week1x met jouw personal trainer en twee keer op een zelf gepland moment waarbij je kiest uit vrije fitness of een van onze groepslessen die perfect aansluiten op jouw specifieke doel. Jouw persoonlijke coach houd je natuurlijk in de gaten of je 3x per week komt trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

De kosten voor dit programma bedragen nu eenmalig €195,00 in plaats van €275,00.

Het is ook mogelijk dit programma met z’n tweeën samen te doen. De trainingssessies met de personal trainer vinden dan gezamenlijk plaats. De kosten voor het programma bedragen dan €160,00 per persoon.

6WekenKick-startFit!FitFocus


VOOR WIE IS HET KICK-START PROGRAMMA?

Voor iedereen die zijn of haar sportritme weer wil oppakken en zich fitter, sterker en gezonder wil voelen. Wij helpen jou in 6 weken de basics van trainen en leefstijl onder de knie te krijgen en helpen je hierin een ritme te vinden. Ook als je nieuw bent met groepslessen, krachttraining of sporten in het algemeen, is het programma geschikt voor jou!

 
Wil je eerst even kijken hoe onze groepslessen eruit zien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan. Zo kun je eerst op je gemak kennis maken met ons, de personal trainers en de sportschool en vervolgens de keuze maken om deel te nemen aan het 6 Weken Kick-Start Fit.
 
 

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit

Proefles
6 Weken Kick-start Fit!