• abc zwemles fit focus venlo

Je zwemdiploma halen bij Fit Focus

Om het zwemdiploma A te behalen heeft u bij Fit Focus de keuze uit reguliere lessen, een snelcursus, de turbocursus met diplomagarantie of privéles.  De reguliere lessen duren 45 minuten en in elke groep zitten 8 kinderen per zwemleraar. De snelcursus duurt 90 minuten en de groepjes bestaan uit maximaal 5 kinderen per leraar. In de turbocursus zijn er drie lesmomenten per week en er zitten maximaal 7 kinderen in een groepje. Bij de privéles werkt de leraar met maximaal 2 kinderen tegelijk en duurt de les 30 minuten. Bij alle A lessen is de zwemleraar met de kinderen in het water!

De lessen voor diploma B en C duren 45 minuten en worden gegeven in groepen van 10 tot 12 leerlingen per leraar. Voor het B en C diploma is vooral het trainen van het  uithoudingsvermogen belangrijk. Er worden er dus veel baantjes gezwommen!

Na diploma C kunnen kinderen verder voor zwemvaardigheid I, II en III. Hierin worden nieuwe technieken geleerd. Zwemvaardigheid is een introductie in de zwemsport.

Bij alle zwemdiploma's is gekleed zwemmen een verplicht onderdeel. Dit komt in de lessen volgens een vast rooster aan bod.
Klik hier voor het rooster gekleed zwemmen.

Wij organiseren 11 x per jaar diplomazwemmen.
Klik hier voor het rooster diplomazwemmen.

Om de vorderingen van uw kind te bespoedigen en ter extra voorbereiding op het zwemexamen zijn er speciale oefenmomenten. Hiervoor dient wel gereserveerd te worden.
Klik hier voor het rooster van oefenzwemmen.

Wilt u uw kind laten starten met zwemles bij Fit Focus?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om u te voorzien van alle startinformatie.

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Vacature bij Fit Focus: all round sportinstructeur M/V parttime/fulltime

  Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

  Lees meer
 • Vacature huishoudelijke dienst

  Gezocht: Medewerker huishoudelijke dienst m/v die samen met anderen vera...

  Lees meer
Meer nieuws