• Spinning

Spinning bij Fit Focus Venlo

Fietsen? Daar hoef je Nederlanders niets over wijs te maken. Eerst hebben we leren lopen en daarna fietsen, nietwaar? Spinning, indoor fietsen op een stationaire fiets, is een uitdagende training gebaseerd op fietsen maar dan in een groep met een instructeur en met muziek. Mannen en vrouwen, jong en oud, fitte en minder fitte mensen, spinnen allemaal samen.

Een les duurt 45 of 60 minuten en het is een perfecte training voor verbetering van de conditie en je verbrandt enorm veel calorieën. Verschillende ritmes van gevarieerde muziek bepalen bij spinning het beentempo. Het is eigenlijk eenvoudigweg kiezen van de juiste versnelling. Het fietsen in een groep in combinatie met de muziek maken de juiste atmosfeer en zorgen voor sportieve gezelligheid.

Spivi

Spivi is een interactief trainingssysteem gemaakt voor u en uw trainingssessies. Ten eerste verzamelt het gegevens zoals uw vermogen, rotaties, snelheid, afstand en uw hartslag.
Vervolgens slaat het systeem uw gegevens op waarna u deze kunt vergelijken met uw voorgaande trainingen. Tijdens de trainingen verschijnen uw trainingsprestaties op het grote scherm waardoor gericht trainen een stuk eenvoudiger wordt. Hierdoor stijgt uw motivatie en ziet u ook wat u doet tijdens de spinningles.

Nieuws

  • Online workouts tijdens lockdown

    Tijdens de lockdown kun je via ons eigen YouTube-kanaal verschillende le...

    Lees meer
  • Corona-update: GESLOTEN tot nader bericht

     

    Lees meer
Meer nieuws