• Standaard

Spinning bij Fit Focus Venlo

Fietsen? Daar hoef je Nederlanders niets over wijs te maken. Eerst hebben we leren lopen en daarna fietsen, nietwaar? Spinning, indoor fietsen op een stationaire fiets, is een uitdagende training gebaseerd op fietsen maar dan in een groep met een instructeur en met muziek. Mannen en vrouwen, jong en oud, fitte en minder fitte mensen, spinnen allemaal samen.

Een les duurt 45 minuten en het is een perfecte training voor verbetering van de conditie en je verbrandt enorm veel calorieën. Verschillende ritmes van gevarieerde muziek bepalen bij spinning het beentempo. Het is eigenlijk eenvoudigweg kiezen van de juiste versnelling. Het fietsen in een groep in combinatie met de muziek maken de juiste atmosfeer en zorgen voor sportieve gezelligheid.

Suunto Fitness System

Als je heel gericht wilt trainen en als je meer resultaat wilt bereiken met vaak minder inspanning dan is trainen op hartslag de oplossing. Hartslagmeting geeft je inzicht in wat je lichaam precies doet. Het Suunto Fitness System zorgt ervoor dat je tijdens je training op een groot scherm je hartfrequentie kunt volgen. Na afloop van de training wordt er een trainingsrapport gegenereerd dat je per mail ontvangt. Hierin vind je hoe lang je in welke zone hebt getraind, de gemiddelde hartfrequentie, het effect van de training en het energieverbruik.

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws