• Standaard

Thomas

Ik ben Thomas Leppink en ben geboren in Blerick op 07-05-1985 en ben, met een jaar tussenpauze, nog steeds woonachtig in Blerick. Ik woon samen met mijn vrouw Elaine Gelissen.
 
Na de HAVO heb ik CIOS SB niveau 4 afgerond in de richting coördinator uniformberoepen. Ik heb het diploma leraar zelfverdediging, Jiujitsuleraar A, Judoleraar B, Sportmassage NSG, Zwemleraar, Preventiewerker Agressief gedrag en vele cursussen mogen volgen binnen de politieopleidingen. In de periode 2008 – 2011 heb ik mijn Fontys Sporthogeschool succesvol afgerond naast mij werk en ben ik bevoegd eerste graad docent lichamelijke opvoeding geworden.
 
Na eerst bij de politie te hebben gewerkt als docent Fysiek- en Mentale Vorming, ben ik later omgeschoold tot docent gevaarsbeheersing. Inmiddels doe ik dit 10 jaar en ben ik senior docent. Naast mijn werk bij de politie geef ik, met tussenperiodes, inmiddels al 12 jaar de Boxing Conditioning lessen bij Fit Focus en heb ik ook 5 jaar zwemlessen gegeven.
 
Het leuke aan het werk bij FitFocus is het feit dat alle klanten enthousiast naar de sportschool komen vanuit een overwegend intrinsieke motivatie. Ik voel me thuis bij Fit Focus omdat hier zoveel gemotiveerde mensen rondlopen, die net als ikzelf gezond en fit door het leven willen vol met levensvreugde en energie.
 
Fit Focus is in mijn ogen de mooiste, meest veelzijdige sportschool in de regio. Tevens is het de meest hygiënische sportschool die ik ken. De grote overeenkomst tussen het overgrote deel van de klanten, is volgens mij dat ze allemaal heel bewust hebben gekozen voor Fit Focus. Dit kan ook niet anders met zoveel concurrentie van andere sportscholen. De sfeer is altijd gemoedelijk en klanten van alle doelgroepen smelten samen in deze sportschool. De Boxing Conditioning les is een prachtig voorbeeld hiervan: de jongste vaste deelnemer is een jongen van 16, de oudste een dame van 69!
 
De afgelopen jaren ben ik actief geweest op hoog wedstrijdniveau binnen verschillende vechtsporten en heb ik vele mooie titels mogen behalen. Er was niet veel tijd voor hobby’s, maar als het dan toch lukt ben ik graag op de dansvloer te vinden met zuid-amerikaanse/spaanstalige muziek. Tevens houd ik van skiën en snowboarden, maar hier is niet zoveel van terechtgekomen de afgelopen jaren… Een mooi voornemen dus voor de komende jaren.
 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws