• Standaard

Sanne

Ik ben Sanne Mooren en ik ben geboren op 05-08-1990 in Maastricht. Ik woon vanaf 2015 weer in Tegelen en ben sinds januari 2016 werkzaam binnen Fit Focus.
Als kind was ik al dol op sport en heb door deze passie later ook gekozen om een sportopleiding te gaan volgen. Van het MBO dans op het ROC in Ede, naar de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ik houd nog steeds van dans maar mijn passie ligt misschien wel meer binnen de fitnes en voornamelijk mensen mogen helpen met het bereiken van zijn of haar gezonde levensstijl.
Ik werk heel graag bij Fit Focus. Door het behalen van mijn certificaat ‘instructeur zwem ABC’ geef ik op dit moment zwemlessen ABC en zie je mij in vele groepslessen. Dit ga ik nog uitbreiden met een Fitvak A opleiding, waardoor ik straks ook werkzaam zal zijn in de fitness. Het verschil in de werkzaamheden maar ook in de doelgroepen vind ik erg leuk. Ik hoop me steeds verder te kunnen ontwikkelen hier binnen Fit Focus om zo nog beter in staat te zijn om begeleiding te kunnen bieden met het bereiken van een gezonde levensstijl.
Ik zie je graag weer bij Fit-Focus, zeker in één van mijn lessen!
 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws