• Standaard

Rieky

Mijn naam is Rieky Bosma. Ik ben geboren in Steggerda (Friesland) op 5 april 1947.

Na de huishoudschool te hebben doorlopen ben ik als verkoopster dames- en bruidskleding gaan werken in een damesmodewinkel.

In 1970 ben ik getrouwd met Henk en in 1971 zijn wij vanwege het werk van Henk verhuisd naar Blerick. We kregen drie kinderen, 2 jongens en 1 meisje. Tijdens de opgroei van deze kinderen runde ik het huishouden.
 

Toen de jongens na het behalen van alle zwemdiploma’s bij MOSA-regio gingen wedstrijdzwemmen, raakten wij als vrijwilligers sterk betrokken bij de vereniging. Henk bestuurlijk en organisatorisch en ik later bij de trainingen.

Na het behalen van de diploma’s zwemtrainer A en B ben ik als vrijwilligster 20 jaar lang trainer bij MOSA-regio geweest. Eerst als trainer en later als hoofdtrainer.

Omdat onze dochter op vrij hoog landelijk niveau ging wedstrijdzwemmen heb ik diverse trainers workshops gevolgd en ben ik betrokken geweest bij trainingskampen van nationale selecties. Het technisch verbeteren van zwemslagen werd mijn grote passie. Begin 2005 ben ik gestopt bij MOSA-regio.
 

Na de zomervakantie van 2005 ben ik gaan werken bij Fit Focus en zwemlessen gaan geven. Eerst hoofdzakelijk aan kleine kinderen, maar later ook aan volwassenen. De ervaring die ik heb opgedaan in het wedstrijdzwemmen geeft mij de mogelijkheid om zowel kinderen als volwassenen ‘op maat’ het zwemmen aan te leren. Dit is super leuk om te doen. Ik probeer dan ook elke zwemles met veel plezier te laten beleven.
 

Graag tot ziens in het zwembad van Fit Focus!

 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws