• Standaard

Mieke

Ik ben Mieke Wennekers, opgegroeid in Hout-Blerick en sinds 2009 woon ik in de Boekend, samen met mijn man en onze 2 kinderen.

Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste en toerisme gevolgd. In het toerisme ben ik enkele jaren werkzaam geweest als reisadviseuse en receptioniste. Daarna heb ik nog 5 jaar als verkoopster bij de Gall & Gall gewerkt.

Sinds september 2016 werk ik bij Fit Focus. Ik ben hier begonnen in de huishoudelijke dienst. Zo nu en dan help ik nog mee met klusjes en ik verzorg de voorraad. Ik heb de mooie kans gekregen om verder te groeien binnen Fit Focus en ben vanaf januari 2019 werkzaam als receptioniste. Verder volg ik de opleiding tot gewichtsconsulente en hoop deze dit jaar af te ronden.

In mijn vrije tijd ben ik ook geregeld bij Fit Focus te vinden. Ik volg graag de Hatha Yoga lessen en vind het heerlijk om me uit te leven in de Spinning lessen.

Het werken bij Fit Focus doe ik met erg veel plezier!  

De wisselende werkzaamheden, het leuke contact dat je hebt met de leden en met collega’s dragen hier aan bij. Het is een fantastische sportomgeving, met enthousiaste sportinstructeurs, waar het schoon is, waar je jezelf kunt zijn, waar je aan je doelen kunt werken en waar je heel veel kunt leren qua gezonde leefstijl.

Er is een grote diversiteit aan activiteiten zodat iedereen iets kan vinden wat bij hem of haar past.

Ik zie je graag bij Fit Focus!

 

  

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws