• Standaard

Maaike

Ik ben Maaike Timmermans, geboren in Eindhoven op 12 september 1978. In 2000 ben ik in Venlo komen wonen en sinds 2014 woon ik met mijn twee kinderen in Tegelen.
 

Na de HAVO in Eindhoven ben ik in Utrecht de Opleiding Oefentherapie Cesar gaan volgen, deze heb ik in 1999 afgerond. Ik ben als Oefentherapeut Cesar op verschillende locaties werkzaam geweest, het langst (10 jaar) bij Cesar2Move waar ik voor Fit Focus werkzaam was. Naast individuele behandelingen, gaf ik daar ook groepslessen en zwangerschapsgym.
 

Sinds oktober 2016 werk ik bij Fit Focus. Ik ben begonnen als receptiemedewerker en vanaf 1 februari 2019 ben ik clubmanager. Naast de vele taken achter de schermen geef ik Breath Yoga en Pilates. Ook begeleid ik mensen op voedings- en leefstijlgebied. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland.
 

Ik werk met veel plezier bij Fit Focus. De afwisseling in werkzaamheden vind ik prettig, maar vooral het werken met mensen, hen ondersteunen en adviseren richting een gezonde levensstijl is iets waar mijn hart ligt én dat met een super fijn team!
 

Tot ziens bij Fit Focus!

 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws