• Standaard

Maaike

Ik ben Maaike Timmermans, geboren in Eindhoven op 12 september 1978. In 2000 ben ik in Venlo komen wonen en sinds 2014 woon ik met mijn twee kinderen in Steyl.
 

Na de HAVO in Eindhoven ben ik in Utrecht de Opleiding Oefentherapie Cesar gaan volgen, deze heb ik in 1999 afgerond. Ik ben als Oefentherapeut Cesar op verschillende locaties werkzaam geweest, het langst (10 jaar) bij Cesar2Move waar ik voor Fit Focus werkzaam was. Naast individuele behandelingen, gaf ik daar ook groepslessen en zwangerschapsgym.
 

Sinds oktober 2016 werk ik bij Fit Focus als receptiemedewerker. Ook geef ik Nirvana en Pilates, mag ik mij inmiddels FeelGoodCoach noemen en heb ik de opleiding tot Fitnesstrainer A afgerond. Nu ben ik bezig met de opleidingen Gewichtsconsulent en NASM Personal Training. Verder hou ik mij ook bezig met taken achter de schermen zoals het verzorgen van de nieuwsbrief.
 

Ik werk met veel plezier bij Fit Focus. De afwisseling in werkzaamheden vind ik prettig, maar vooral het werken met mensen, hen ondersteunen en adviseren richting een gezonde levensstijl is iets waar mijn hart ligt en ik mij verder in zal gaan verdiepen.
 

Tot ziens bij Fit Focus!

 

Nieuws

  • NIEUWE LES: Yin Yoga

    Tijdens Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om ...

    Lees meer
  • Leefstijlcoaching

    Wil je een blijvend gezonde leefstijl bereiken? Daarbij is het maken van ande...

    Lees meer
Meer nieuws