• Standaard

Lars

Ik ben Lars den Hartigh en ik ben geboren in Blerick op 16 juni 1996. Ik heb de 1ste 10 jaar van mijn leven doorgebracht in de Boekend, maar woon nu al 10 jaar samen met mijn ouders in het centrum van Blerick.
 

Nadat ik in 2014 de HAVO afgerond had, ben ik gaan studeren in Eindhoven. Ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool en ben 3de jaars student op de afdeling ALO oftewel de Academie Lichamelijk Opvoeding. Daar leer ik om Docent L.O. te worden. Dit is goed te combineren met het werken bij Fit Focus.
 

Sinds oktober 2016 ben ik namelijk wekelijks te vinden bij Fit Focus. In eerste instantie was dit als stage vanuit mijn opleiding, maar na 8 weken was mijn stage afgelopen en mocht ik blijven als zweminstructeur voor het zwem-ABC. Dit bevalt echt super goed.
 

Ik werk er dus nu ongeveer een half jaar. Vooral het bijdragen aan het leren van het zwemmen vind ik erg leuk. Resultaat zien nadat je iemand weken lang iets hebt aangeleerd, is een van de mooiste dingen die je kunt meemaken. Maar ook de kans om mezelf meer te ontwikkelen vind ik echt top.
 

Tot ziens bij fit focus!

 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws