• Standaard

Ine

Mijn naam is Ine van der Putten, geboren 13-02-1989 in Venlo. Ik ben sinds oktober 2017 werkzaam binnen de Fit Focus Familie. Hoewel een groot gedeelte van mijn achtergrond met biologie (Life Sciences, Docentenopleiding Biologie en Toegepaste Biologie) te maken heeft, is sport altijd mijn grote passie geweest. Van klassiek ballet, jazz, folklore, streetdance, turnen, fitness tot karate, hardlopen en fietsen, ik vind het heerlijk om bezig te zijn.

Toen mijn werkzaamheden bij Bayer (Nunhems Zaden) ten einde kwamen, besloot ik het roer om te gooien en mijn biologische kennis elders te investeren. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Ruud en Hans vol goede moed aangeschreven; en met succes!

Nu een paar maanden verder verzorg ik met trots een 6-tal lessen, staan er verschillende cursussen, workshops en opleidingen in het verschiet en heb ik gemerkt dat mijn biologische kennis, mijn ervaring met lesgeven en enthousiasme hier prima op z'n plek zijn.

Buiten het werk en het sporten om vind ik het heerlijk om af en toe eens lekker samen met mijn vriend met de voeten omhoog, onderuit gezakt op de bank te hangen met een goeie film en een bak popcorn. Daarnaast ben ik ook fan van games, zowel de bordspellen variant als achter de pc en ben ik graag creatief bezig.

Terug naar Fit Focus, ik hoop mijn kennis op het gebied van sport nog meer te kunnen verbreden en mijn biologische kennis in te kunnen zetten in trajecten voor gezondheid, voeding en welzijn.

Tot snel bij Fit Focus!

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws