• Standaard

Imke

Ik ben Imke Seegers, geboren op 30-08-1991. Ik ben geboren en woonachtig in het dorpje Hout-Blerick. Ik woon momenteel samen met mijn vriend bij mijn ouders, we zijn druk op zoek naar een huis hier in de omgeving.

In 2009 ben ik gestart met de opleiding Sport en Leisure Urban in Sittard en deze opleiding heb ik in 2013 afgerond. Na mijn opleiding heb ik nog een jaar stage gelopen bij het sportbedrijf van de gemeente Venlo waar ik tevens ook mijn afstudeerstage heb gedaan. Hierna ben ik voor 2,5 jaar werkzaam geweest als assistent filiaalmanager bij de Lidl, gezien ik geen baan vond in de sportbranche. Maar de sportbranche bleef toch lonken.

Vanaf januari 2018 ben ik werkzaam als Allround Sportinstructeur bij Fit Focus. Ik sta in de fitness waarbij ik mensen begeleid met sporten, geef groepslessen en ga binnenkort cursussen (waaronder leefstijlcoaching) volgen om mij nog verder te ontwikkelen. Naast mijn werk ben ik al bijna 12 jaar korfbaltrainster bij de korfbalvereniging in Hout-Blerick.

Ik heb altijd graag met mensen gewerkt en ben dan ook blij te mogen werken bij Fit Focus, waar ik de mensen kan begeleiden en adviseren. Door het afwisselende werk en mensen te helpen en motiveren hun doel te behalen, krijg ik veel voldoening. Dit hoop ik dan ook nog heel lang te mogen doen.

Tot ziens bij Fit Focus!

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws