• Standaard

Erik

Ik ben Erik Verkoelen, geboren, getogen en nog immer woonachtig in een schilderachtig dorpje waar de mensen iedere dag s'ochtends wakker worden gekust door de zon terwijl de aarde zich nog een keer lekker omdraait: Maasbree.

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Fit Focus, waardoor ik nog net de verhuizing van de tijdelijke locatie naar het huidige pand heb mogen meemaken. Je treft me meestal bij binnenkomst achter de receptie aan. Achter de schermen ben ik onder andere beheerder van onze social media kanalen en neem ik marketingtaken tot mijn rekening.

Naast de werk gerelateerde affiniteit mag ik ook in mijn vrije tijd graag met sport bezig zijn. Zowel indoor: fitness, volleybal en zaalvoetbal, alsook outdoor: hardlopen en wielrennen. Daarnaast is muziek een grote passie van mij.

Werken bij Fit Focus betekent voor mij het ontmoeten, adviseren en helpen van een diversiteit aan spontane, enthousiaste, energieke mensen met allemaal hun eigen achtergrond en verhaal maar met allemaal één en dezelfde gezamenlijke factor: actief bezig zijn met een gezonde(re) leefstijl. Sjiek hè!

Ik zie je graag bij Fit Focus want fitter=gezonder=gelukkiger!

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws