• Standaard

Eline

Ik ben Eline Frissen, geboren in Arcen op 6 november 1991. Ik heb vier jaar in Maastricht gewoond voor mijn studie, waarvan een paar maanden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Sinds een jaar ben ik weer woonachtig in de omgeving van Venlo en kort geleden ben ik verhuisd naar Melderslo waar ik samenwoon met mijn vriend.
 

Na het VWO op het Valuascollege heb ik twee jaar gewerkt om te bedenken welke opleiding ik wilde volgen. Uiteindelijk ben ik in Maastricht gaan wonen en heb in Heerlen de HBO opleiding Creatieve Therapie met dans en beweging gevolgd. Momenteel ben ik werkzaam als woonbegeleider en ambulant begeleider voor mensen met een persoonlijke problematiek (verstandelijke beperking, verslaving, psychiatrische problematiek) en/of sociaal maatschappelijke problemen. Daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart: Danstherapie Frissen. Dans en bewegingstherapie is een ervarings- en lichaamsgerichte vorm van therapie waarin gewerkt kan worden aan emotionele, sociale en/of psychologische klachten. Middels deze vorm van therapie wil ik personen ondersteunen en begeleiden naar meer zelfvertrouwen.  
 

Al vanaf mijn 17e geef ik al zumba lessen, wat uitgegroeid is tot mijn grootste hobby. Sinds januari 2017 geef ik deze lessen bij Fit Focus. Ook geef ik op de donderdagavond de Clubyoga. Ik werk met ontzettend veel enthousiasme en plezier bij Fit Focus. Het is er altijd gezellig en er hangt een ontspannen sfeer.
 

Tot ziens bij Fit Focus!

 

Nieuws

  • NIEUWE LES: Yin Yoga

    Tijdens Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om ...

    Lees meer
  • Leefstijlcoaching

    Wil je een blijvend gezonde leefstijl bereiken? Daarbij is het maken van ande...

    Lees meer
Meer nieuws