• Standaard

Charelle

Mijn naam is Charelle van der Slot en ben geboren in Medemblik (Noord-Holland). Ik ben in 2014 verhuisd naar het mooie Limburg.

Ik ben, nadat ik mijn VMBO theoretisch diploma gehaald had, gestart met de opleiding Sport en Bewegen op het ROC van Amsterdam. Mijn diploma Sport en Bewegen niveau 4 sportmanagement heb ik in 2014 behaald.

Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik verhuisd naar Blerick, en ondertussen woon ik in Belfeld, samen met mijn partner. Toen ik hier kwam wonen heb ik veel gesolliciteerd naar banen in de sport, maar helaas was ik genoodzaakt een periode in de sector logistiek te werken.  

Gelukkig kwam ik de vacature bij Fit Focus tegen en sinds 1 december 2017 werk ik hier. Ik werk nu vooral in de fitness. Waar verder mijn interesses liggen of waar ik mij verder in wil specialiseren ben ik nu rustig aan het ontdekken. Het bevalt me erg goed. Ik vind het vooral heel fijn om mensen te helpen met het sporten en ze enthousiast te maken om grenzen te verleggen. Verder zijn mijn hobby’s: voetballen, fitnessen en gezellig met vrienden wat doen.

Tot ziens bij Fit Focus!

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws