• Standaard

Vacature huishoudelijke dienst

Gezocht:
Medewerker huishoudelijke dienst m/v die samen met anderen verantwoordelijk is voor de dagelijkse hygiëne in ons bedrijf.

Fit Focus is geen budget aanbieder maar een premium club. De persoon die we zoeken dient dan ook oog voor hygiëne en kwaliteit te hebben. Want hygiëne is een onlosmakelijk en heel belangrijk onderdeel van deze kwaliteit. Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook prima in een team functioneren. Omdat je zelfstandig verantwoordelijk bent voor jouw gedeelte van kwaliteit moet je betrouwbaar en betrokken zijn. Je dient ten alle tijde een gast en servicegerichte houding te hebben. Wij zoeken gewoon iemand die er zin in heeft, begaan is met ons bedrijf en de gasten, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, sociaal is in de omgang en plezier heeft in het werk.

We bieden een eerlijk salaris en daarnaast mag jij in je vrije tijd gebruik maken van al onze faciliteiten. Ook bieden we jou intern de mogelijkheid jouw kennis over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft te vergroten. In ons bedrijf wordt niet gerookt!!

Functieomschrijving:
Je bent in overleg minimaal 6 tot maximaal 15 uur per week zelfstandig werkzaam in een team waarin je verantwoordelijk bent voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en eenvoudig onderhoud. We gooien je niet in het diepe maar leren je stap voor stap alle taken. Werktijden zijn van 05.45 tot 08.45 uur op donderdag- en vrijdagochtend. De overige uren in overleg

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatie naar info@fitfocus.nl Meer informatie? Je mag altijd even bellen naar 077-387 11 44, vraag dan naar Ruud.

 

Nieuws

  • Vacature huishoudelijke dienst

    Gezocht: Medewerker huishoudelijke dienst m/v die samen met anderen vera...

    Lees meer
  • Summerdeal

    De Summerdeal is er weer: van juni tot en met augustus kunnen er lo...

    Lees meer
Meer nieuws