• Standaard

Meest gestelde vragen

Q Waarom kan ik geen lessen inboeken wanneer ik een account heb aangemaakt?
A Wanneer je succesvol alle stappen hebt gevolgd en een account met wachtwoord hebt aangemaakt, krijgen wij bij Fit Focus een mail binnen om jouw account te koppelen. Pas wanneer dit is gebeurt kun jij gebruik maken van de Pay n Plan app en kun je jezelf dus inschrijven voor lessen.

Q Hoe vul ik mijn geboortedatum in bij het registreren voor de Pay n Plan app?
A Bij het invullen van de geboortedatum komt er een extra scherm. Wanneer je hier op het jaartal/maand klikt kun je deze makkelijk veranderen naar de datum van jouw keuze.

Q Wat gebeurt er wanneer er een les vol is?
A Wanneer er een les vol is kun je je middels de button “Inschrijven op wachtlijst” opgeven voor de les. Je wordt hiermee dus op een wachtlijst geplaatst. Mocht er een plaats vrij komen en jij staat bovenaan de wachtlijst, krijg je een mail dat je toch kunt meedoen aan de les. Houd je mail dus vooral goed in de gaten.

Q Hoe kan ik zien of een les vol is?
A Bij elke les staat er een maximum bezoekersaantal naast de lestijd. Daar zie je ook meteen hoeveel mensen zich hebben ingeschreven (bijvoorbeeld 8/12, er zijn dus nog 4 plaatsen vrij). Daarnaast wordt een les blok rood onderstreept wanneer deze vol is. Je kunt je dan wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

Q Hoeveel lessen kan ik op een dag volgen?
A Op het moment is het zo dat je je voor één les per dag kunt inschrijven. Dit is een voorlopige regeling, wanneer deze aangepast wordt brengen wij jullie per mail op de hoogte.

Q Waarom staan niet alle lessen op de agenda?
A Het huidige/voorlopige lesaanbod leent zich het beste voor buitenactiviteiten en de huidige corona maatregelingen. Houd de agenda dagelijks in de gaten om te zien of wij al meer lessen hebben toegevoegd.

Q Moet ik zelf een matje meenemen voor de workout?
A Wij raden aan dat jullie wel een matje meenemen voor de comfort. Maar dit ligt natuurlijk geheel aan de les (een spinning/zwembadles behoeft uiteraard geen matje).

Q Waar worden de lessen gehouden?
A Wanneer je in de app op een les klikt kun je de locatie ook zien (bijvoorbeeld de parkeerplaats, het hockeyveld of het zwembad).

Q Mogen we ook naar binnen?
A Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Binnen sporten in het fitnesscentrum is vooralsnog tot 1 september niet mogelijk.

Q Ik heb een Milonpas, kan wel de Milon cirkel doen?
A Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. De Milon cirkel bevind zich ook binnen het pand en is vooralsnog tot 1 september niet mogelijk.

Q Kan ik me wel douchen (na het zwemmen/sporten)?
A Het is niet mogelijk om je te douchen. Wanneer je buiten gesport hebt is het daarnaast ook niet de bedoeling dat je het pand betreed. Wanneer je uit het zwembad komt, heb je wel de gelegenheid je af te drogen en om te kleden.

Q Ik wil komen zwemmen, kan dat?
A Voor het zwembad maken wij onderscheid tussen de Aquafit en Vrij Zwemmen. Wil je een les in het zwembad komen volgen dien je je zwemkleding thuis al te hebben aangetrokken, bij aankomst hoeft alleen de overkleding uitgetrokken te worden. In het geval van Aquafit zijn de reguliere kleedkamers beschikbaar. Voor het Vrij Zwemmen en Aquapilates kleed je vóór de les om in het gemengd kleedlokaal. Jouw spullen dien je mee te nemen in een tas naar het zwembad, er mag niks het kleedlokaal blijven liggen. Let op: Aquafit en Vrij Zwemmen zijn elk één aparte les, d.w.z. dat jij slechts één van twee kunt volgen.

Q Kan ik mijn spullen in een kluisje stoppen?
A Nee, de kluisjes zijn momenteel niet in gebruik.

Q Moet ik een mondkapje op tijdens het sporten?
A Nee, mondkapjes zijn niet verplicht tijdens het sporten. Om jullie veiligheid en gezondheid te waarborgen hanteren wij de maatregelen van het RIVM.

Q Wordt er rekening gehouden met de 70+ doelgroep?
A Al onze lessen op het rooster worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM, daarmee verwachten wij dat het voor iedereen toegankelijk is om deel te nemen.

Q Hoe lang mag ik bij Fit Focus aanwezig zijn?
A Wanneer je deel komt nemen aan een les dien je ongeveer 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Na afloop van de les is het niet de bedoeling om nog 'live' bij te kletsen met je medesporters. We snappen natuurlijk dat het erg leuk is om je medesporters eindelijk weer te treffen, echter uit oogpunt van de veiligheid is dit niet toegestaan.

Q Als iedereen buiten gaat sporten, waar kan ik straks dan parkeren?
A Wij hebben speciale zones afgebakend waar er gesport kan worden. Deze liggen verspreid over ons terrein zodat er minimale impact is op de parkeergelegenheid. 

Nieuws

  • Zomerrooster

    Van 20 juli tot en met 23 augustus is het zomerrooster van kracht. Klik hier...

    Lees meer
  • Reserveren

    Vanaf 13 juli hoeft er voor de Fitness en Milon niet meer te worden gereserve...

    Lees meer
Meer nieuws