DIrect inschrijven

vacatures >

Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

Als medewerk(st)er huishoudelijke dienst ga jij veel leden blij maken!

 

Je hebt een diploma, of je hebt er geen. Maakt ons niet uit. Dat praktisch denkend hoofd op je schouders, het oog voor detail en die ‘we zullen dat varkentje eens even wassen’ -aanpak van jou is waarom we je zo graag hebben. Ben je daarnaast verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen gaan en communicatief voldoende onderlegd om een mop te kunnen vertellen (liefst een hele flauwe), dan pas je zéker in ons team en in de functie die we voor je hebben. 

Elke werkdag opnieuw draag jij bij aan de kwaliteit van de leukste sportschool van de omgeving: een fitnesscentrum met enthousiaste medewerkers die zich binnenkort afvragen hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. 

De invulling van de uren en dagen voor deze parttimefunctie zijn in onderling overleg bespreekbaar. Of je nu een hele vroege vogel bent of juist meer een avondmens, wij kunnen er vast een mouw aan passen. 

Het aantal uren is eventueel uit te breiden tot 26 uur. 

Spoileralert: deze job kan blijvende voldoening geven en de personeelsfeestjes zijn legendarisch.

Iets voor jou?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@fitfocus.nl t.a.v. Lyan Peeters. Voor meer informatie mag je gerust even telefonisch contact opnemen: 077-3871144.

Of solliciteer direct via onderstaand invulformulier:

 

Solliciteer online!

Upload CV*
Upload motivatie

Bekijk ook de rest van onze vacatures!

inschrijven
6 Weken Kick-Start Fit