• Standaard

Fit Focus heeft speciale beweegprogramma's

Fit Focus Venlo heeft speciale beweegprogramma's voor mensen met kanker, hartklachten of reuma. Omdat wij vinden dat ook deze mensen goed begeleid moeten worden om te kunnen fitnessen. 

Sporten met kanker

Revalidatie tijdens of na de behandeling van kanker door deelname aan het Oncologisch Revalidatie Programma is de oplossing om weer fit te worden. Dankzij dit Programma nemen de conditie en de spierkracht van de deelnemer toe en is de eventuele vermoeidheid door wekenlang intensieve begeleiding en training afgenomen.

Na het ORP is er het programma Verder In Balans. Het Programma bestaat uit 1 uur wekelijks variërend sporten, gevolgd door een half uur pauze en aansluitend een half uur een activiteit in het zwembad. 

Sporten met hartklachten

Voor mensen met hartklachten hebben we speciale training in het verwarmde zwembad. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Daarnaast zorgt het sociale aspect voor een inspannende én ontspannende training. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel te fitnessen met een fitnessprogramma op maat.

Sporten met reuma

Voor mensen met reuma of een reumatische aandoening hebben we een speciaal trainingsuur in het zwembad met een aangename watertemperatuur van 32°. Het doel van de trainingen voor mensen met reuma is het stabiliseren en/of verminderen van de klachten en het verbeteren en behouden van de bewegingsmogelijkheden. Ondanks de fysieke beperkingen ten gevolge van reuma kan het bewegen in warm water heel positief en verlichtend werken.

De trainingen sporten met reuma duren een uur  waarbij naast 45 minuten actieve oefentherapie onder professionele begeleiding er gelegenheid is om nog een kwartier zelfstandig wat te doen.

Sporten met Niet Aangeboren Hersenletsel

Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om mensen met niet aangeboren hersenletsel te begeleiden. Programma's worden individueel op maat samengesteld. Kijk hiervoor ook op www.meet-me-at-the-gym.nl

Wil jij meer weten over 1 van deze speciale Beweegprogramma's?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Zomerrooster

  Van 20 juli tot en met 23 augustus is het zomerrooster van kracht. Klik hier...

  Lees meer
 • Reserveren

  Vanaf 13 juli hoeft er voor de Fitness en Milon niet meer te worden gereserve...

  Lees meer
Meer nieuws