• Standaard

Individueel fitnessen bij Fit Focus Venlo

Kom fitnessen in onze fitnessruimte die behalve voor de Fit Fun XP lessen in een groep vooral is ingericht voor individuele fitness trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze fitness instructeurs. Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Verschillende fitness mogelijkheden

Het lichaam bestaat uit vele spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeft iedereen een eigen fitness doelstelling. En ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur, losse fitness gewichten én Fit Fun XP!

Fitness schema op maat 

Bij Fit Focus in Venlo is het ook mogelijk om met behulp van een 'op-maat-gemaakt-fitness-schema' je fitness training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier heel graag bij! Fit Focus heeft ruim 560 maan fitnessruimte. 

Gratis Proefles Fitness bij Fit Focus Venlo

Meld je aan voor de gratis Proefles Fitness. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Focus in Venlo is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en zwemles. Bij Fit Focus ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

 • Nieuw: Vitaal Fit

  Vitaal Fit is een nieuwe doelgroeples speciaal voor actieve ouderen die het l...

  Lees meer
 • Vacature fitness en groepslesinstructeur (m/v)

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Fitness én groepslesinstructeur om o...

  Lees meer
Meer nieuws