• Standaard

Ilse

Ik ben Ilse van den Homberg, geboren op 19 september 1996 en ben woonachtig in America. Ik heb 2½  jaar een relatie, maar woon nog lekker thuis bij mijn ouders.

Nadat ik drie jaar geleden de HAVO heb afgerond, ben ik gestart in Eindhoven bij Fontys Sporthogeschool met de opleiding Sportkunde. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding. Ik loop nu een jaar stage bij een revalidatiecentrum in Eindhoven waar ik mensen begeleid in het revalideren door middel van fitness, hydrotherapie, sport en spel, etc.

Omdat ik graag meer praktijkervaring op wilde gaan doen heb ik afgelopen zomer de cursus Fitnesstrainer A gevolgd en afgerond. In september 2017 ben ik begonnen bij Fit Focus als fitnessinstructeur. Door mijn drukke opleiding ben ik binnen Fit Focus alleen werkzaam op vrijdagavond en zaterdagochtend in de fitness.

Het werken bij Fit Focus bevalt me erg goed, omdat ik bezig kan zijn met mijn passie: bewegen, gezondheid en het werken met mensen. Iedereen heeft een ander verhaal en een eigen doel. Het geeft mij een fijn gevoel om jullie te helpen dit doel te bereiken.

Ik zie je graag bij Fit Focus! 

Nieuws

  • Vacature allround sportinstructeur m/v

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
  • Wijziging in het weekend

    Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

    Lees meer
Meer nieuws