• Afvallen bij Fit Focus Venlo

In 9 weken blijvend afslankresultaat halen

Afslanken is niet alleen een kwestie van meer bewegen of meer gaan sporten. Ook voeding speelt hierin een erg belangrijke, zoniet een nog belangrijkere rol dan bewegen. Fit Focus heeft met Kevin en Maaike gediplomeerde gewichtsconsulenten in huis. Samen met jou zorgen zij dat jij geleidelijk afvalt en blijvend afslankresultaat behaalt.

De 'Ik mag alles eten' Methode

De 'Ik mag alles eten' Methode is een traject van 9 weken. Deze 9 weken zijn gericht op geleidelijk afvallen, waardoor je blijvend resultaat zult behalen. Kevin en Maaike gaan samen met jou op zoek naar de knelpunten in jouw leef- en voedingspatroon en er wordt een plan gemaakt hoe jij bewuste en gezonde keuzes kunt maken. Het doel is om je te motiveren en stimuleren om je doelen te bereiken. Kevin en Maaike coachen jou zodat je uiteindelijk zelf de juiste keuzes kunt maken.

Meer weten over dit 9 weken Programma?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Focus in Venlo is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en zwemles. Bij Fit Focus ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

 • Vacature allround sportinstructeur m/v

  Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

  Lees meer
 • Wijziging in het weekend

  Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

  Lees meer
Meer nieuws