• Standaard

Thaiboksen bij Fit Focus

Bij Fit Focus kun je vanaf 1 september 2017 ook terecht voor Thaiboksen. De trainer is Jan Zoet. Er worden lessen verzorgd voor zowel de jeugd (8 tot 16 jaar) als voor de volwassenen (vanaf 16 jaar).

Aangezien iedereen op zijn eigen niveau les krijgt, zijn onze trainingen voor zowel de recreatieve als de wedstrijd sporter geschikt.Iedere training begint met een warming-up, waarna er ruime aandacht is voor het aanleren van de juiste technieken. Dit wordt gevolgd door een pittig stukje conditietraining op basis van Muay Thai technieken. Aan het eind van iedere training zullen de aangeleerde technieken/combinaties in praktijk gebracht worden, waarna de training vervolgens wordt afgesloten met een cooling-down.

Over het algemeen zijn de trainingen vrij intensief. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om zijn eigen grens op te zoeken en deze vervolgens te verleggen.

Gratis kennismaken met Thaiboksen

Wil jij eens meedoen met een Thaiboksles? Vraag dan een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Vacature spinninginstructeur m/v

  Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

  Lees meer
 • Wijziging in het weekend

  Vanaf het eerste weekend van februari gaan de FitFunXP en het buikspierkwarti...

  Lees meer
Meer nieuws