• Standaard

Outdoor

Bij Fit Focus kun je ook terecht voor verschillende outdooractiviteiten. Je kunt twee per week meedoen met de Running Class en één keer per maand is er een mountainbiketraining.

Running Class

Zeker sinds de oprichting van de Venloop zijn er in de regio steeds meer mensen die besmet raken met het 'loopvirus' en ook zijn gaan hardlopen. Om te voorkomen dat er blessures optreden bij het hardlopen is het erg belangrijk om voor een juiste techniek zowel aandacht te schenken aan looptraining als aan kracht- en stabiliteitstraining van de romp (corestability). En waar kan dat beter dan bij de Running Class van Fit Focus? De Running Class van Fit Focus is een recreatieve lopersgroep waarin de fun beleving voorop staat en iedereen mee moet kunnen doen. Maar ook als je je wilt voorbereiden op bijvoorbeeld de Venloop ben je bij de Running Class prima op je plaats. De Running Class is op dinsdag van 18:00 tot 19:00 en op zaterdag van 9:00 tot 10:00.

Mountainbiketraining

De training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt gezorgd voor een uitdagende training voor ieder niveau. Neem je eigen fiets mee en het dragen van een helm is verplicht! De training begint om 10:30 en duurt tot 12:30. De volgende data zijn al bekend: 10 maart 2018, 14 april 2018, 12 mei 2018 en 9 juni 2018.

Nieuws

  • Eigenaar en oprichter Fit Focus, Hans Ruijs, overleden

    Zaterdag 27 januari is Hans Ruijs, eigenaar en oprichter van Fit Focus, plots...

    Lees meer
  • Vacature bij Fit Focus: all round sportinstructeur M/V parttime/fulltime

    Wij zijn op zoek naar een spontane, vlotte, enthousiaste, representatieve col...

    Lees meer
Meer nieuws