• Standaard

Outdoor

Bij Fit Focus kun je ook terecht voor verschillende outdooractiviteiten. Je kunt twee per week meedoen met de Running Class en één keer per maand is er een mountainbiketraining.

Running Class

Zeker sinds de oprichting van de Venloop zijn er in de regio steeds meer mensen die besmet raken met het 'loopvirus' en ook zijn gaan hardlopen. Om te voorkomen dat er blessures optreden bij het hardlopen is het erg belangrijk om voor een juiste techniek zowel aandacht te schenken aan looptraining als aan kracht- en stabiliteitstraining van de romp (corestability). En waar kan dat beter dan bij de Running Class van Fit Focus? De Running Class van Fit Focus is een recreatieve lopersgroep waarin de fun beleving voorop staat en iedereen mee moet kunnen doen. Maar ook als je je wilt voorbereiden op bijvoorbeeld de Venloop ben je bij de Running Class prima op je plaats. De Running Class is op dinsdag van 18:00 tot 19:00 en op zaterdag van 9:00 tot 10:00.

Mountainbiketraining

De training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt gezorgd voor een uitdagende training voor ieder niveau. Neem je eigen fiets mee en het dragen van een helm is verplicht! De training is 1x per maand op zaterdag (behalve in juli, augustus en septmber) en begint om 10:30 en duurt tot 12:30. De volgende datum is al bekend: 13 oktober 2018.

Nieuws

  • Vacature huishoudelijke dienst

    Gezocht: Medewerker huishoudelijke dienst m/v die samen met anderen vera...

    Lees meer
  • Summerdeal

    De Summerdeal is er weer: van juni tot en met augustus kunnen er lo...

    Lees meer
Meer nieuws