Op zoek naar fitness in Venlo?

Fit Focus is de sportschool in Venlo met het FunXtion concept! Waarom Venlo kiest voor Fit Focus? 

Fit Focus onderscheidt zich in: 

• Flexibele abonnementenstructuur (met maandabonnement of voordelig voor een jaar)
• Voordelig partnerabonnement
• Voordelige jeugd- en jongeren abonnementen
• Geen opzegtermijn
• Betaling per bezoek mogelijk
• FunXtion: Sporten met Fun!
• Alle sportzalen met airco
• Enige sportschool in Venlo met een eigen zwembad
• Uitsluitend instructeurs die opgenomen zijn in het nationaal kwaliteitsregister FITNED
• Gratis parkeren op eigen terrein met 165 plaatsen

Nieuwsgierig?

Ontdek Fit Focus eerst met een Virtuele tour! Vrijblijvend kennismaken? Vraag dan hier een gratis proefles aan.

Lees meer over: Fit Focus

Iedereen is het er over eens dat een goede gezondheid erg kostbaar is en dat we daar heel zuinig op moeten zijn. Door de uitstekende faciliteiten, de professionele begeleiding en goede service in een sociaal veilige omgeving is fitness bij Fit Focus één van de beste manieren om door middel van sport en bewegen aan je gezondheid en conditie te werken. Fitness is een activiteit die alle vormen van bewegen omvat die leiden tot een betere fitheid, fit zijn en fit worden. Als we het hebben over fitness in Venlo dan hebben we het over fitness bij Fit Focus. Fit Focus sinds jaar en dag een begrip in Venlo, Blerick en Boekend, maar ook in  Maasbree, Baarlo, Kessel, Grubbenvorst, Horst, Lottum, Sevenum, Velden, Tegelen, Belfeld, Reuver.

Gevarieerd aanbod
Fit Focus is meer dan een gewone sportschool of fitnesscentrum. Behalve cardiotraining voor de conditie, en fitness voor verbetering van de spierkracht hebben we verschillende groepslessen op muziek, indoor cycling (spinning), boxing conditioning en taekwondo. In ons zwembad bieden we behalve zwemlessen ook aquafitaquapilates en hydrofit aan. Maar ook baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het warme water is mogelijk. Daarnaast hebben we een grote sauna en een stoombad. Na afloop van de sportieve inspanning biedt de gezellige horeca voldoende ruimte om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Zoeken
Nieuws

Met zoetjes en cola light juist meer kans op diabetes

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zoetjes, lightproducten en caloriearme drankjes als cola light en dergelijke sneller leiden tot stofwisselingsafwijkingen, waaronder diabetes, bij mensen die daarvoor aanleg hebben. Lees meer in een artikel van de Volkskrant.

Informatie-avond Mindfulnesstraining

Donderdag 2 oktober start de nieuwe cursus Mindfulness door SeeTrue mindfulness trainingen. Wil je graag weten of mindfulness ook iets voor jou is? Bezoek dan de informatieavond op donderdag 25 september 19.00 uur bij Fit Focus. Deze bijeenkomst zal duren tot 20:00 uur. Opgeven kan bij de receptie of via Facebook.

Prijswinnaars van de zomercampagne bekend

De prijswinnaars van de zomercampagne 2014 zijn bekend! Uit liefst 443 ingeleverde volle spaarkaarten zijn diverse winnaars getrokken. Kijk snel of je gewonnen hebt!

 

Lees meer >