Op zoek naar fitness in Venlo?

Fit Focus is de sportschool in Venlo met het FunXtion concept! Waarom Venlo kiest voor Fit Focus? 

Fit Focus onderscheidt zich in: 

• Kortlopende flexibele abonnementen of voordelig voor langere termijn
• Geen opzegtermijn
• FunXtion: Sporten met Fun!
• Enige sportschool in Venlo met een eigen zwembad
• Uitsluitend instructeurs die opgenomen zijn in het nationaal kwaliteitsregister FITNED
• Extra: eigen parkeerterrein met 165 plaatsen

LET OP:
Vanaf maandag 14 juli tot en met zondag 17 augustus werken wij i.v.m. de zomervakantie met een aangepast programma en tijdstippen.
Klik hier voor het zomerrooster

Nieuwsgierig?

Ontdek Fit Focus eerst met een Virtuele tour! Vrijblijvend kennismaken? Vraag dan hier een gratis proefles aan of maak gebruik van onze Summerdeal: de hele zomer sporten vanaf €7,95 per week, zonder verplichtingen!

Lees meer over: Fit Focus

Iedereen is het er over eens dat een goede gezondheid erg kostbaar is en dat we daar heel zuinig op moeten zijn. Door de uitstekende faciliteiten, de professionele begeleiding en goede service in een sociaal veilige omgeving is fitness bij Fit Focus één van de beste manieren om door middel van sport en bewegen aan je gezondheid en conditie te werken. Fitness is een activiteit die alle vormen van bewegen omvat die leiden tot een betere fitheid, fit zijn en fit worden. Als we het hebben over fitness in Venlo dan hebben we het over fitness bij Fit Focus. Fit Focus sinds jaar en dag een begrip in Venlo, Blerick en Boekend, maar ook in  Maasbree, Baarlo, Kessel, Grubbenvorst, Horst, Lottum, Sevenum, Velden, Tegelen, Belfeld, Reuver.

Gevarieerd aanbod
Fit Focus is meer dan een gewone sportschool of fitnesscentrum. Behalve cardiotraining voor de conditie, en fitness voor verbetering van de spierkracht hebben we verschillende groepslessen op muziek, indoor cycling (spinning), boxing conditioning en taekwondo. In ons zwembad bieden we behalve zwemlessen ook aquafitaquapilates en hydrofit aan. Maar ook baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het warme water is mogelijk. Daarnaast hebben we een grote sauna en een stoombad. Na afloop van de sportieve inspanning biedt de gezellige horeca voldoende ruimte om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Zoeken
Nieuws

1 op 3 gevallen van dementie kan voorkomen worden door verandering in leefstijl

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 gevallen van dementie voorkomen kan worden door een verandering in leefstijl. Een van deze veranderingen in leefstijl is: meer bewegen. Slechts een uurtje bewegen per week schijnt het risico op dementie te halveren. 

Lees meer >

Google Tour: Binnenkijken bij Fit Focus

Wil jij je familie, vrienden of kennissen laten zien waar jij sport? 

 

Lees meer >

Behoor jij tot de doorzetters?

Vandaag (16-7) in Dagblad de Limburger een stuk over de motivatie om te sporten.

 

Lees meer >