Op zoek naar fitness in Venlo?

Fit Focus is de sportschool in Venlo met het FunXtion concept! Waarom Venlo kiest voor Fit Focus? 

Fit Focus onderscheidt zich in: 

• Kortlopende flexibele abonnementen of voordelig voor langere termijn
• Geen opzegtermijn
• FunXtion: Sporten met Fun!
• Enige sportschool in Venlo met een eigen zwembad
• Uitsluitend instructeurs die opgenomen zijn in het Europees kwaliteitsregister EREPS
• Extra: eigen parkeerterrein met 165 plaatsen

Nieuwsgierig? Ontdek Fit Focus eerst met een Virtuele tour!

Lees meer over: Fit Focus

Iedereen is het er over eens dat een goede gezondheid erg kostbaar is en dat we daar heel zuinig op moeten zijn. Door de uitstekende faciliteiten, de professionele begeleiding en goede service in een sociaal veilige omgeving is fitness bij Fit Focus één van de beste manieren om door middel van sport en bewegen aan je gezondheid en conditie te werken. Fitness is een activiteit die alle vormen van bewegen omvat die leiden tot een betere fitheid, fit zijn en fit worden. Als we het hebben over fitness in Venlo dan hebben we het over fitness bij Fit Focus. Fit Focus sinds jaar en dag een begrip in Venlo, Blerick en Boekend, maar ook in  Maasbree, Baarlo, Kessel, Grubbenvorst, Horst, Lottum, Sevenum, Velden, Tegelen, Belfeld, Reuver.

Gevarieerd aanbod
Fit Focus is meer dan een gewone sportschool of fitnesscentrum. Behalve cardiotraining voor de conditie, en fitness voor verbetering van de spierkracht hebben we verschillende groepslessen op muziek, indoor cycling (spinning), boxing conditioning en taekwondo. In ons zwembad bieden we behalve zwemlessen ook aquafitaquapilates en hydrofit aan. Maar ook baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het warme water is mogelijk. Daarnaast hebben we een grote sauna en een stoombad. Na afloop van de sportieve inspanning biedt de gezellige horeca voldoende ruimte om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

CHAT MET ONS
Zoeken
Nieuws

Diplomazwemmen maart 2014

Zaterdag 29 maart was er weer diplomazwemmen.

Lees meer >

Zin en onzin over superfoods

Het Voedingscentrum waarschuwt consumenten voor het gebruik van zogenoemde superfoods. Producten als gojibessen, hennepzaad en tarwegras zouden heel goed zijn voor de gezondheid, maar vaak zijn die claims wetenschappelijk helemaal niet bewezen, aldus het Voedingscentrum. Lees hierover meer http://nos.nl/artikel/619629-superfoods-bestaan-helemaal-niet.html
 

Superfood is superwinst

Nog meer nieuws over 'superfoods'. http://nos.nl/artikel/619842-superfood-is-superwinst.html